Специализираното военно издание De Re Militari показа детайлно видео от взривяването

...
Специализираното военно издание De Re Militari показа детайлно видео от взривяването
Коментари Харесай

De Re Militari: Детайлно видео от взривяването на руския десантен кораб Орск

Специализираното военно издание De Re Militari сподели детайлно видео от взривяването на съветския десантен транспортен съд Орск.

" Детайлно видео от днешната офанзива върху съветски десантни кораби в пристанището на Бердянск. На един от десантните кораби от клас Ropucha (пълно име: Големи десантни кораби план 775) също има пожар на палубата.

Предполага се, че в офанзивата е взел участие и дрон. ", показва изданието.

Тема в развиване: Колкото повече Русия поняса удари на терен, толкоз по-вероятно е тя да ускори акцията си на въздушни бомбардировки и да употребява други оръжия, които слагат съветските бойци в по-малка заплаха, показва изданието.

Надеждната информация, която идва от Украйна и Русия за броя на починалите, е към момента малко и незадоволителна.

Броят на починалите съветски бойци не може да се дефинира, само че оповестената - и по-късно изтрита - статистика в " Комсомолская истина " за към 10 000 убити, е покрай данните, които оповестяват американските разследващи организации.

Такива загуби биха обяснили както прекъсването на придвижването на терен на съветските сили сега, по този начин и повишаването на въздушните бомбардировки върху основни градове.

Много се приказва за прекъсване на съветските военни старания, само че дали това е правилно или не, се свежда до това какви са били задачите на Москва първоначално.

Русия се пробва да завземе елементи от Източна Украйна или даже цяла Източна Украйна. Райони като Донецк и Луганск, които съставляват района на Донбас, са следени от подкрепяни от Русия сепаратисти от 2014 година, когато Русия анексира Крим, и въпреки упоритостите на Русия да се простират оттатък Донбас, евентуално към момента е централен фокус консолидирането на надзор върху задачите области Луганск и Донецк.

Сили от Южния боен окръг в Донецк, Луганск, Мариупол, Бердянск, Мелитопол, са най-хубавите войски в съветската войска, които са предопределени да се бият с натовски войски и неслучайно до този миг демонстрират най-хубави резултати при интервенциите в Югоизточна Украйна.

Един от доста евентуалните сюжет е, че войната в Украйна може да се трансформира в нескончаем спор.

В Дагестан в Русия се появиха разгласи за наемане на бойци. Заплатата за елементарен редови войник е по груби сметки към 1500 $.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР